Over Annika Sauer
“Ik gun het iedereen om een geweldig seksleven te hebben.”

Mijn interesse voor coaching is begonnen bij mijn werk als wijkverpleegkundige. Ik heb tijdens mijn werk als verpleegkundige 10 jaar lang cliënten begeleid in moeilijke fases en leerlingverpleegkundigen gecoacht in hun groeiproces.

Het onderwerp seksualiteit kwam regelmatig terug in mijn gesprekken met cliënten en leerlingen. Mensen vinden het vaak lastig om hier open over te praten. Toch ging ik dat gesprek aan. Met cliënten had ik open gesprekken over waar bepaald gedrag en verlangens vandaan komen. Ik merkte dat als je het gesprek aangaat dat er vaak opluchting is: mijn verlangens, schaamte of angsten mogen er zijn en worden niet raar gevonden.

Ik merkte dat ik het heel interessant vind om deze onderwerpen te bespreken en mensen hierbij te helpen en te coachen. Samen met mijn passie voor seksualiteit, is voor mij de volgende logische stap: als intimiteitscoach mensen helpen meer open te zijn over seksuele verlangens en te helpen aan een geweldig seksleven.

“Samen met mijn passie voor seksualiteit, is voor mij de volgende logische stap: als intimiteitscoach mensen helpen meer open te zijn over seksuele verlangens en te helpen aan een geweldig seksleven.”

In 2011 leerde ik mijn huidige partner kennen met wie ik 3 jaar daarna trouwde. Hij leerde mij communiceren over mijn diepste verlangens en samen hebben we onze horizon op seksueel gebied verbreed. Onze stoutste dromen werden werkelijkheid en we ontdekten nieuwe kanten van onszelf.

In onze seksuele ontdekkingstocht zijn we in aanraking gekomen met verschillende aspecten van seksualiteit. Eerlijk is eerlijk: dit heeft ook voor veel turbulentie in onze relatie gezorgd en het was soms flink worstelen om hier een weg in te vinden. Inmiddels zijn we al 12 jaar gelukkig met elkaar.

Door deze seksuele reis is onze relatie sterker geworden en hebben we onze weg naar een fantastisch seksleven gevonden. Een seksleven waaraan we blijven werken, om te zorgen dat de passie niet verdwijnt. Mijn missie is om anderen hetzelfde seksuele genot en bijbehorend levensgeluk te laten ervaren. Ik gun het iedereen om een fantastisch seksleven te hebben.