Seksleven Reanimatie Programma

Breng jullie seksleven weer tot leven!

Dit is voor jullie als:

Jullie zijn al een tijdje samen, zijn in een seksuele sleur beland en willen graag de kwaliteit en de frequentie van jullie seksleven verhogen en terugbrengen naar hoe te vroeger was.

Met het Seksleven Reanimatie Programma duiken we de diepte in, komen we tot de kern, stellen we doelen en leggen we een sterke fundatie. Ook leer ik jullie de skills en de kennis om jullie seksleven weer tot leven te brengen en samen te groeien naar een fantastisch seksleven.


Reanimatie Programma (90 dagen) 

Bestaat uit 3 Fases:

In Fase 1 komen we tot de kern van de pijn en verlangens en stellen we doelen die jullie willen behalen. Door de man en vrouw apart tegelijk te coachen gaan jullie resultaat boeken.      

In Fase 2 Werken we aan de fundering, dit is nodig om elkaar beter te begrijpen en te voorkomen dat jullie in oude patronen terugvallen.

In Fase 3 Leren jullie meer over seks, je eigen lichaam en die van je partner zodat jullie meer kunnen gaan genieten van seks.

Fase 1:

  • Verdieping
  • Kern van pijn en verlangens
  • Doelen

Fase 2:

  • Angsten, schaamte en onzekerheden.
  • Waardering en dankbaarheid.
  • Communicatie skills.
  • Mannen en vrouwen brein.

Fase 3:

  • Geheimen van het vrouwenlichaam
  • Geheimen van het mannenlichaam
  • Verbreed jullie seksuele horizon.

BONUS: Persoonlijk plan na het programma

Na het volgen van het programma ontvangen jullie een persoonlijk afgesteld plan om ervoor te zorgen dat jullie seksleven in leven blijft.


GARANTIE:

In 90 dagen help ik jullie uit de sleur anders ga ik net zo lang door tot het resultaat behaald is.

Door mijn eigen ervaring en kennis geloof ik dat mijn dienst jullie gaat helpen om vaker en betere seks te beleven met elkaar. Is jullie seksleven niet verbeterd na 90 dagen op het gebied van kwaliteit en frequentie dan ga ik door met support tot die garantie wel is gehaald, uiteraard zonder extra kosten!


Hoe het werkt:

Het is vrij simpel, Ik ga jullie helpen om de sleur te doorbreken, door frustratie weg te nemen, het probleem aan te pakken waarop jullie vastlopen en jullie de skills en kennis geven tijdens een 3 maanden durend online coaching traject. 

Dit doen we aan de hand van individuele en gezamenlijke online coaching gesprekken en opdrachten middels een online omgeving.

Wil jij dit programma alleen volgen? Daartoe bied ik ook een mogelijkheid aan. Neem met mij contact op voor verdere informatie daarover. 

Willen jullie dit ook?

Boek een gratis vrijblijvend kennismakingsgesprek.