Missie en visie
“Alles wat lekker, fijn of goed voelt, mag er zijn.”

Ik gun het iedereen om een fantastisch seksleven te hebben, dat is de reden dat ik mijn bedrijf ben begonnen. Het is mijn missie om een positieve, seksuele gezondheid in de samenleving te creëren. Ik bedoel hiermee een wereld waarin niks meer taboe is. Alles wat lekker, fijn of goed voelt, mag er zijn.

Ik wil mannen en vrouwen aanmoedigen en inspireren om ultiem seksueel genot te ervaren. Door samen op seksuele ontdekkingstocht te gaan kun je de dynamiek in jullie seksleven en relatie compleet veranderen. Zelf heb ik dit ook ervaren en heb ik een enorme groei in mijn persoonlijke ontwikkeling gemaakt, sinds het begin van mijn seksuele ontdekkingsreis. Seksualiteit draagt namelijk ook bij aan je zelfontwikkeling. Door seksualiteit kun je bij een diepere laag emoties van jezelf komen.

Ik leer jullie graag hoe jullie in de slaapkamer (en daarbuiten) het beste in elkaar naar boven kunnen halen. Hierdoor zullen jullie allebei genieten van jullie seksleven, vaker initiatief nemen en nieuwe mogelijkheden ontdekken waar je nog niet eerder aan had gedacht.

Spacer

Man én vrouw allebei in hun kracht

Ik vind het belangrijk dat zowel de man als de vrouw in hun kracht staan in jullie relatie. Het kan een groot verschil zijn hoe een vrouw of man zich gedraagt als hij of zij meer in de kracht van zijn vrouwelijkheid of mannelijkheid staat. Dit zorgt ervoor dat jullie je meer durven openstellen en jezelf durven te zijn in de slaapkamer, zonder schaamte of schuldgevoel naar je partner.

Ook als je verlangens hebt die als ‘fout’ wordt bestempeld in de maatschappij. Ik leer jullie hoe je jouw eigen behoeftes en verlangens durft uit te spreken naar elkaar, hoe ‘raar’ ze ook zijn. Je durft alles te bespreken met elkaar. Dat betekent niet dat een spannende fantasie meteen waarheid hoeft te worden, maar wel dat je tegen elkaar durft uit te spreken waar je over nadenkt. Dan kun je samen kijken hoe je daar mee omgaat. Gaan we een stap buiten jullie comfortzone doen of zeg je dat blijft voor ons een fantasie?

In mijn intimiteitscoaching leer je open communiceren met elkaar, oprecht te luisteren en fantasieën samen te onderzoeken. Je stelt jezelf open en luistert oprecht naar de fantasie van de ander. Hoe kunnen jullie samen onderzoeken hoe je een fantasie toch kan laten uitkomen, zodat jullie daar allebei oké mee zijn?

Positiever en gelukkiger door beter seksleven

Ik geloof dat je als mens sterker en krachtiger wordt door seksuele voldoening en daardoor positiever in het leven staat. Je ervaart meer positieve emoties, verbinding, eenheid met je lichaam en connectie met elkaar.

Als je regelmatig seksueel genot ervaart, voel je meer één met je zelf, krijg je meer zelfvertrouwen en durf je meer te gaan staan voor wie je bent. Dit heeft een grote invloed op het geluksgevoel in je dagelijks leven.

Ik wil mannen en vrouwen aanmoedigen om het seksuele beest in elkaar te ontwaken. Dat je magische momenten beleeft samen met elkaar. Ondanks dat je al jaren bij elkaar bent, dat je toch nog geraakt kan zijn door momenten van intimiteit die je met elkaar beleeft.

Ik krijg energie als ik zie dat mijn klanten stappen hebben gezet om de connectie te herstellen of dat ze gegroeid zijn in hun manier van communiceren. Dat je ziet dat partners oprecht luisteren naar elkaar zowel non-verbaal als verbaal. Dat je elkaar gelukkig wilt maken, wilt opwinden en het beste voor elkaar wilt. En elkaar samen die intimiteit wil geven, waar die ander zo naar verlangt. Als ik twee stralende mensen zie die oprecht aandacht voor elkaar hebben, is mijn missie als intimiteitscoach geslaagd.