Workshops

Workshops: nieuwe dingen ontdekken op een veilige en ontspannen manier

Is een heel traject niet nodig of eerst even ervaren? Op basis van de behoeften stem ik in een persoonlijke workshop af. Hieronder een greep uit de mogelijkheden: 


Masterclass: Kinky spanning voor koppels

Duik in de wereld van kinky plezier en ontdek hoe je een vonk van spanning en avontuur kunt toevoegen aan je intieme momenten. In deze masterclass ontvouwt de kunst van dominantie zich op een speelse en veilige manier. Je leert hoe je sfeer creëert waarin overgave centraal staat. Door een balans te vinden tussen controle en vertrouwen, kunnen jullie beide grenzen verkennen die je nooit voor mogelijk hield. Ook leer je welke tools er zijn en hoe je deze effectief en respectvol kunt inzetten. Durf jij de controle over te geven... of juist te nemen?


Masterclass: Diepe seksuele verbinding voor koppels

Deze masterclass is ontworpen om de verbinding tussen partners te verdiepen. Leer elkaar nog beter begrijpen en aanvoelen, zowel op emotioneel als seksueel vlak. Beleef hoe je de mind als een krachtig instrument kan inzetten in seksualiteit. Ontdek hoe je orgasmes kunt ervaren op manieren en plekken die je niet voor mogelijk hield – zonder directe aanraking van het genitale gebied. Ervaar sensaties die door je hele lichaam golven en herontdek de kracht van diepgaande intieme connectie. Zijn jullie klaar om samen nieuwe hoogten van extase te verkennen?

Masterclass: De ultieme minnaar speciaal voor mannen 

Elke man kan leren een onvergetelijke minnaar te worden. In deze masterclass ontdek je hoe je een vrouw zowel mentaal als fysiek in vervoering kunt brengen. Je krijgt inzicht in de geheimen van vrouwelijke verlangens, leert de juiste plekjes vinden, en ontdekt technieken die haar doen verlangen naar meer. Deze masterclass is meer dan alleen fysieke vaardigheden; het gaat over het begrijpen en bevredigen van de diepste verlangens van een vrouw. Ben jij klaar om haar wereld op z'n kop te zetten?


Masterclass: Lichaamsconnectie speciaal voor vrouwen

Vrouwen zijn vaak hun eigen grootste critici. Het is tijd om je lichaam te omarmen, schaamte los te laten en jezelf lief te hebben zoals je bent. In deze masterclass leer je uit je hoofd te stappen en diep te verbinden met je eigen lichaam. Je krijgt tools om over schaamte heen te komen, jezelf vol liefde te omarmen en in totale overgave te ontvangen. Deze reis van zelfontdekking en zelfliefde zal je helpen om jezelf te zien als de mooie vrouw die je werkelijk bent. Ben je klaar om jezelf opnieuw te ontdekken?


Alvorens elke masterclass vindt een vrijblijvend kennismakingsgesprek plaats, zodat we er samen voor kunnen zorgen dat deze perfect aansluit bij waar jij/jullie nu staat/n in jouw/jullie seksuele ontdekking. Het pad naar een dieper, rijker intiem leven wacht op jou. Waag jij de sprong?

 

Is jullie interesse gewekt?

Boek een gratis vrijblijvende intake.
Voor iedere workshop doe ik eerst een kennismakingsgesprek, en dan bespreek ik ook van te voren met jullie wat de wensen en mogelijkheden zijn, en stemmen we een datum af.